Digital karriereveiledning

Tittel

Karrierespesialisten lanserer nå et nytt tilbud som så vidt vi vet er unikt for hele Norge; nemlig Digital karriereveiledning!
Nå kan du raskt og enkelt booke samtaler med våre coacher, og få en profesjonell sparringpartner innen karrierevalg, stress-coaching, intervjutrening, ledercoaching og andre karriererelaterte tema!
Vi starter med en kartleggingssamtale, og kan også prate via skjerm hvis ønskelig!
Endelig kan du få veiledning hjemme i din egen stue, også innen karriereveiledning og karrierevalg som er tema som kan være utmattende for både ungdom og voksen!
Invester i deg selv; velg DIN veileder og book din time NÅ! Introduksjonspris t.o.m 20/9-2019! (karr.veil.ungdom har fast lavpris)
Tilbake
  • Du har ingen avtaler enda

Neste steg
I tillegg til enkeltsamtaler, arrangerer vi:

Foredrag

Karrierespesialisten henter inn foredragsholdere med jevne mellomrom! Spør oss dersom ditt firma ønsker en spesiell foredragsholder så ordner vi. Foredrag annonseres fortløpende på vår facebookside samt nettside!

Events

Spør oss om å arrangere salgsmøter, kick offs, årsmøter etc. Vi tar praten med deg, også lager vi til et arrangement dere som bedrift kan være stolte av og som dere vil glede dere til! Spør oss NÅ så får vi starte planleggingen!

Motivasjonsseminarer

Trenger dine ansatte en vitamininnsprøytning med faglig innhold? Vi skreddersyr en happening for deg og dine ansatte, gjerne i deres eget fellesareal i bedriften. Dette er en super mulighet for å knytte dine ansatte tettere sammen i jobbfellesskapet. Spør oss om tilbud! (Tilbudet vil inkludere middag/catering).Har du spørsmål?

Våre arrangementer