Som flere av våre følgere har fått med seg, så går ofte karriereveiledningen vi utfører i Karrierespesialisten, hånd i hånd med rekruttering ute hos nye arbeidsgivere (via vår samarbeidspartner Sky rekruttering AS)!

Med lang erfaring også innen rekruttering så har Karrierespesialisten tilgang på et godt nettverk i næringslivet. Vi mottar derfor en del bestillinger fra firma som trenger nye ansatte i alle bransjer, og er også hele tiden våken for koblinger som kan gagne de kandidater som har kontaktet oss.

Derfor var det ekstra morsomt da Karrierespesialisten fikk en forespørsel om vi visste om noen som kunne tenke seg å overta en godt innarbeidet sjokoladefabrikk her på Sunnmøre. Tenk, det viste seg at vi hadde en kokk ved navn Håkon blant kandidatene våre. som attpåtil hadde vært driftssjef for flere kantiner og som viste seg å være klar for nye eventyr!! Håkon Karlsen viderefører snart den deilige, lokale sjokoladen Pralina i nytt utsalg på Devoldfabrikken i Langevåg! Og denne reisen gleder vi oss til å følge.

Vi har også andre gode eksempler på at mennesker som kontakter oss har fått råd og veiledning på veien til ny jobb.

Og vi glemmer aldri kandidaten Sara som etter å ha gått ledig i over et år, fikk tilbud om en lederstilling etter konkret forespørsel fra vår side. Det gleder oss utrolig mye hver gang en av “våre” lykkes!!

Karrierespesialisten tilbyr nå også karriereveiledning på timesbasis! Ta kontakt på: trine@karrierespesialisten.com for mer info! Det hjelper ofte å ha en sparringpartner.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Solve : *
24 ⁄ 12 =