Våre kurs

Avlyst/utsatt! Damenes forum – hygge, mat og den gode samtale.

Kategori
Temakveld
Foreleser
Trine Elise Rødal
0 Reviews

Kursbeskrivelse

KARRIERESPESIALISTEN i samarbeid med Vinterhagen kafé på Amfi Moa, INVITERER:

Vi ønsker å arrangere en temakveld hver måned, et treffsted hvor damer kan komme sammen for hygge, mat og den gode samtale!

Vi håper å skape et forum hvor man kan diskutere aktuelle saker som man brenner for i dagens samfunn og i livet generelt.

Hver måned vil nye talere/foredragsholdere få sette agendaen, og vi vil ha noe underholdning og ikke minst Vinterhagen sin deilige tapas buffet!
Trekning av premie også på inngangsbilletten:)

Kom gjerne alene og få deg nye venner, eller ta med en venninne eller fire. Ta med strikketøyet den som vil, men viktigst av alt ta med et smittende godt humør.

Vi har tro på at stemningen vil stå i taket, selv om den vil være avslappet, og vi gleder oss til å ta imot alle aldersgrupper!

Har du vært med en gang og ønsker å bli med neste gang også, så vil du i en periode ha forkjøpsrett da vi dessverre har begrenset plass (100 stk)

** buffet er inkludert i billettprisen mens drikke kjøpes utenom (øl,vin,mineralvann,kaffe,te)

  • Trine Elise Rødal

    Trine Elise Rødal

    Jobber som hodejeger/rekrutterer for Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et brennende engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet. Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen. Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Tlf: 47325284 Mail: trine@karrierespesialisten.no

Anmeldelser

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

Ingen har gitt anmeldelser enda

Skrive en anmeldelse

Solve : *
16 + 24 =


Digital karriereveiledning
×
Tilbake
  • Du har ingen avtaler enda

Neste steg