Våre kurs

Kurs 101001 Grunnleggende risikostyring 5-6 oktober i Stavanger!

Kategori
Seminar
Foreleser
Trine Elise Rødal
0 Reviews

Kursbeskrivelse

NYHET! For prosjektledere og entreprenører: Kurs 101001 Grunnleggende risikostyring –
5-6 oktober i vakre STAVANGER!

Som prosjektansvarlig er risikovurderinger viktig både i forhold til kostnadsrammene,menneskene som er involverte i prosjektet og for administrasjonen i selskapet.

Kurset gir deg metoder og teknikker for å unngå tap i pågående prosjekter, unngå tapsprosjekter og enkle rutiner i styring av risiko. Det benyttes flere case samt oppgaveløsninger med effektive diskusjoner i plenum.

Målgruppe: Prosjektledere, beslutningstakere i entreprenørbedrifter (hoved- eller underentreprenør). Kurset passer også for de som jobber operativt i prosjekter hos byggherre.

Kursleder: Bjørn Gunnar Aase er seniorkonsulent og daglig leder i BGA Prosjekt AS ( www.bgaprosjekt.no ). Han er utdannet bygningsingeniør og har en Bachelorgrad i økonomistyring og investeringsanalyse fra BI. I tillegg er han kvalitetsrevisor og sertifisert Risk manager. Gjennom 30 års erfaring fra byggebransjen i mange posisjoner har viktigheten av tilnærming blitt rotfestet.
Aase har bred erfaring fra arbeid med risikostyring i små og store prosjekter, og han har sertifisert ledelsessystemer ihht ISO 9001 og ISO 14001 hos entreprenører og hos byggherreorganisasjoner.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med: kurs@bgaprosjekt.no innen 21/9-20, begrenset antall plasser, påmelding er bindende.

Pris: 9700,- inkluderer kurs, dokumentasjon og lunsj begge dager.
For overnatting inkl. frokost, ta kontakt med hotellet.
Faktura sendes fortløpende med 15 dager netto fra bestilling er mottatt.

VELKOMMEN til 2 dager fullspekket med god læring!

  • Trine Elise Rødal

    Trine Elise Rødal

    Jobber som hodejeger/rekrutterer for Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et brennende engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet. Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen. Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Tlf: 47325284 Mail: trine@karrierespesialisten.no

Anmeldelser

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

Ingen har gitt anmeldelser enda

Skrive en anmeldelse

Solve : *
28 ⁄ 7 =


Digital karriereveiledning
×
Tilbake
  • Du har ingen avtaler enda

Neste steg