Våre kurs

“Mål i livet” – med Thor Ivar Forsland!

Foreleser
Trine Elise Rødal
0 Reviews

Kursbeskrivelse

Bli med på vår inspirerende workshop «Mål i livet» med skuespiller, foredragsholder og coach Thor-Ivar Forsland på idylliske Kølbua i Langevåg!
Vi jobber med kommunikasjon, målsetting, selvmotivering da hele 90 % av oss ikke greier å sette oss tydelige mål i livet!

Hva vil du oppnå i ditt liv?

Få med deg en dag spekket med interessante innspill og aktiv læring, inkl lunsjbuffet, kaffe/te/ frukt!

Maks antall 20 deltagere. Pris: 1450,- per pers. Kl 10-15.

  • Trine Elise Rødal

    Trine Elise Rødal

    Jobber som hodejeger/rekrutterer i Sky rekruttering AS og har startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et brennende engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet. Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen. Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Tlf: 47325284 Mail: trine@karrierespesialisten.no

Anmeldelser

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

Ingen har gitt anmeldelser enda

Skrive en anmeldelse

Digital karriereveiledning
×
Tilbake
  • Du har ingen avtaler enda

Neste steg