Våre kurs

Nettverksseminar for ledere!

Kategori
Seminar
Foreleser
Trine Elise Rødal
0 Reviews

Kursbeskrivelse

KUN 2 PLASSER LEDIG!! Er du leder, erfaren eller helt ny som leder? Ny som leder i området kanskje? Daglig leder/mellomleder? Uansett bransje! Ta en utfordring og meld deg på vårt nettverkskurs for ledere på Storfjord Hotel!

Denne gangen får vi besøk av Siw Bergsås fra Molde, som kommer og prater med oss om konflikter på arbeidsplassen! Les mer om Siw her:

https://talerlisten.no/profil/siw-bergsas/

Vi ønsker å bidra til at du som leder skal få et solid og ekte nettverk, andre ledere å diskutere små og større saker med, noen å kunne spørre om råd når hverdagene er som tøffest, noen som opplever det samme som deg hver dag!

Deltagere signerer taushetsplikt, og man skal komme ut av denne samlingen med en god trygghet til å ta med seg videre i lederrollen! Vi skal lære av hverandre og knytte gode vennskap etter som tiden går. Nettverket vil føres videre med jevne, uformelle treff etter seminaret samt nye seminarer på Storfjord Hotel hver 3 mnd!

Underveis serveres deilig 2-retters lunsj!

Pris per pers: 3500,- eks mva.
Maks 15 deltagere, bindende påmelding.

Påmelding er åpen og vi fyller opp seminaret fortløpende. Send mail til: trine@karrierespesialisten.no

  • Trine Elise Rødal

    Trine Elise Rødal

    Jobber som hodejeger/rekrutterer i Sky rekruttering AS og har startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et brennende engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet. Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen. Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Tlf: 47325284 Mail: trine@karrierespesialisten.no

Anmeldelser

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

Ingen har gitt anmeldelser enda

Skrive en anmeldelse

Digital karriereveiledning
×
Tilbake
  • Du har ingen avtaler enda

Neste steg