Våre kurs

Nyhet! Nettverksseminar for jobbsøkere i Trondheim!

Kategori
Seminar
Foreleser
Trine Elise Rødal
0 Reviews

Kursbeskrivelse

Nytt år, nye muligheter! Nettverksseminar for jobbsøkere settes nå opp den 06.03.2020 på Scandic Hotel Bakklandet i Trondheim!

Unikt konsept for deg som trenger inspirasjon og motivasjon på veien mot målet om ny jobb!

Er du nedbemannet? Eller lurer du på valg av karriere videre i livet? Lenge siden du har vært på jobbmarkedet og kan trenge veiledning?

Rekrutterer/hodejeger Trine Elise Rødal tar deg igjennom jobbsøkerprosessen på en ekte og ærlig måte sammen med andre som søker samme mål! Vi ser på muligheter og utfordringer, CV og tips til å gjøre seg selv mer synlig på markedet! Vi løfter hverandre frem! Hver enkelt får også individuell veiledning. Nettverket fortsetter også i etterkant:)

ALLE DELTAGERE SIGNERER TAUSHETSERKLÆRING!

Dette blir en investering i deg selv, så MELD DEG PÅ ALLEREDE NÅ! (Bindende påmelding)

Pris: 1950,- (inkluderer deilig lunsjbuffet/kaffe/te og deltagelse i nettverk videre) Betaling kan deles opp. Seminaret varer fra kl. 10.00-15.00

Kontakt oss gjerne for mer informasjon,
tlf. 473 25284

Siste frist for påmelding er 20.02.2020 Sikre deg plass i dag! Mail til: trine@karrierespesialisten.no
NB! Maks 20 plasser tilgjengelig.

  • Trine Elise Rødal

    Trine Elise Rødal

    Jobber som hodejeger/rekrutterer for Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et brennende engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet. Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen. Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Tlf: 47325284 Mail: trine@karrierespesialisten.no

Anmeldelser

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

Ingen har gitt anmeldelser enda

Skrive en anmeldelse

Digital karriereveiledning
×
Tilbake
  • Du har ingen avtaler enda

Neste steg