Våre kurs

Tankespinn? – Karriereseminar for ungdom mellom 17-23 år!

Kategori
Seminar
Foreleser
Trine Elise Rødal
0 Reviews

Kursbeskrivelse

Har du eller er du en ungdom som bare ikke greier å få puslebitene på plass når det gjelder veien videre i karrieren?

Kanskje er det altfor mye tankespinn og grubling som preger hverdagen din, og du vet snart ikke HVA du skal gjøre neste år?! Ei heller de neste årene!

Valgene er mange, og vi i Karrierespesialisten ønsker deg derfor velkommen til et seminar hvor målet er å sortere de tanker du bærer på!
Vi blir flere sammen som kommer til å fortelle om våre grublinger og ikke minst oppleve at vi kan få et klarere bilde av situasjonen ved å ta konkrete grep:)

Vi ser også på hvordan sette opp en profesjonell CV utifra de forutsetninger du har akkurat nå, vi ser på muligheter for å få en jobb ved siden av studier eller på heltid om det er det man lander på (hvordan gjøre seg synlig for arbeidsgiver), og vi setter opp individuelle planer for vår vei videre med konkrete målsetninger!
Rekrutterer og karriereveileder Trine Elise Rødal vil belyse hva man trenger å forberede seg på i en videre karriere!

I tillegg til en god kveldsmat i de rolige omgivelsene som Storfjord Hotel tilbyr, så blir alle deltagere som ønsker det, med i et eget nettverk i sosiale media hvor vi heier hverandre frem mot våre mål!

Invester i din ungdom eller din egen fremtid NÅ du også! Ikke bli sittende alene med tankespinn!

For påmelding, send mail til:
trine@karrierespesialisten.no innen 10/1-20.

Pris 750,- per pers (inkl te/kaffe/frukt samt varm kveldsmat og videre deltagelse i nettverk)

  • Trine Elise Rødal

    Trine Elise Rødal

    Jobber som hodejeger/rekrutterer for Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et brennende engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet. Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen. Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Tlf: 47325284 Mail: trine@karrierespesialisten.no

Anmeldelser

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

Ingen har gitt anmeldelser enda

Skrive en anmeldelse

Digital karriereveiledning
×
Tilbake
  • Du har ingen avtaler enda

Neste steg