Trine (3)

Ideen til dette konseptet kom etter at undertegnede Trine Elise Rødal i flere år hadde jobbet i rekrutterings- og bemanningsbransjen. Kunne det være mulig å bidra enda mer overfor de som var ledige? Og hva med de som kunne trenge et puff for å komme seg videre i hverdagen?

Ofte er det ikke mer som skal til, enn at man blir sett og at man har noen å sparre med, for å greie å ta de rette valgene innen karriere.

Når man går ledig, som også Trine har erfart, og ikke kommer seg inn på intervju på drømmejobben til tross for gode kvalifikasjoner og ukene og månedene går. Ja da er ikke veien lang før man starter å føle seg unyttig og gradvis starter å miste selvtilliten. Man føler på en ensomhet utenfor jobbfellesskapet. Det hender at man skammer seg, for folk kan jo tro at det er noe i veien med en etc. Istedenfor å gjøre som man vet at man burde, fortsette ufortrødent videre, så starter man å gruble og tenke negativt. Dette vil igjen ofte påvirke familieliv, fritid og de grep man tar for å komme seg videre.

Derfor er Karrierespesialisten et godt alternativ for deg som virkelig ønsker deg ny jobb, eller råd angående karriereveiledning, uavhengig av type stilling/bransje. Vi backer deg opp, lytter til deg og motiverer deg på veien videre!!

Dersom man er i en situasjon hvor man er nedbemannet, så vil ofte arbeidsgiver melde på sin ansatte hos oss, slik at denne blir godt ivaretatt i en vanskelig situasjon for begge parter.

På tirsdag 7/5 så arrangeres jobbsøkerseminar nr 5 siden september i fjor! Svært mange av deltagerne er allerede videre i nye jobber, men er fortsatt en del av vårt verdifulle nettverk! I nettverket så treffer du kjekke mennesker som alle er/har vært i samme situasjon som deg selv. Du har noen å prate med, man tipser hverandre om jobber og motiverer hverandre noe som gjør at man føler seg mye mindre ensom i den krevende situasjonen som jobbsøking kan være. I forkant får du en inspirerende dag på Storfjord Hotel inkl 2-retters lunsj, samt de verktøy du trenger både for å søke og gjøre deg synlig for arbeidstakere. Du får også egentid med rekrutterer.

Kom igjen du også! Sitt ikke alene når du kan være i et fellesskap! Fortsatt noen plasser ledige. Ser mer på
https://www.facebook.com/events/2245368785791687/

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Solve : *
23 + 5 =