Som veiledere i Karrierespesialisten så kommer vi i kontakt med mange interessante personer, og vil nå presentere noen av de, i håp om at det vil inspirere også andre til å ta steget og kontakte oss.
For eksempel “Kristian” som kontaktet oss da han nylig hadde sagt opp sin stilling hvor han trivdes dårlig, før han hadde landet en ny jobb. Han hadde forsøkt å søke ny jobb uten hell, og ønsket nå å se på CV og egne kvalifikasjoner, ikke minst for å avklare om han burde bytte bransje, og i så fall hvilken bransje burde han nå kunne satse på? Vi fungerte som en ærlig sparringpartner for “Kristian”, som endte med å søke seg inn i en helt annen bransje, da han våget å satse på “gamle” talenter likevel! I dag har han det godt, har funnet igjen gleden ved å gå på jobb, og han har blitt kjent med seg selv på nytt. I voksen alder, etter mange år i en bransje, kan man miste gløden og trenge å restarte. Vi anbefaler deg da å gjøre som “Kristian”, å ta kontakt med Karrierespesialisten for å kartlegge situasjonen og få nye innspill!

Eller som “Sara” som ikke hadde fullført sin utdannelse enda, og ble mer og mer usikker på om retningen ho hadde valgt var rett for henne likevel. Vi hadde en god kartleggingssamtale med “Sara”, som grunnet ung alder heller ikke hadde så mye arbeidserfaring. Løsningen for “Sara” ble et praksisopphold som vi skaffet henne i en bedrift, hvor ho fikk prøve seg innen relevant arbeid innen studieretningen ho hadde gått, for så å motivere henne til å fullføre linjen hvis det føltes rett for henne. “Sara” er nå i full sving igjen med å fullføre utdannelsen sin, og jobber også videre ved siden av skolen.

Vi i Karrierespesialisten har fokus på å se og lytte til det enkelte menneske. Hver person som kontakter oss er ulik og har ulike ønsker, mål og forutsetninger. Felles for de aller fleste er likevel at de virkelig har et ønske om å få slutt på det tankekjøret som man kan oppleve når man har utfordringer i arbeidslivet!

Kontakt oss, så skal vi gjøre vårt beste for at du skal få ro og velvære ved å få sortere tankene og komme deg på sporet igjen!

Trine Elise Rødal

Trine Elise Rødal

Jobber som hodejeger/rekrutterer for Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et brennende engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet. Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen. Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Tlf: 47325284 Mail: trine@karrierespesialisten.no

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Solve : *
32 ⁄ 8 =