Rekruttering:

For bedrifter som ønsker profesjonell rekruttering

Online rekruttering er en ny og spennende form for rekruttering. Vi bidrar også dersom ditt firma har behov for bistand innen nedbemanning og omstilling.

I Karrierespesialisten jobber vi 24/7 for at kundene våre skal få levert de beste kandidatene til stillinger på alle nivåer, til alle typer bransjer, og over hele landet.
Digital rekruttering gjør at vi har fjernet alle fordyrende mellomledd og tidstyver. Vi har også kapasitet til å levere svært høyt volum av kandidater på kort tid for kunder som har behov for det.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker et pristilbud for din bedrift: trine@karrierespesialisten.no
Er dette noe for deg?

Vi har mange muligheter for næringslivet, her er noen:

Har ditt firma behov for å nedbemanne eller gjøre omstillingstiltak som berører enkelte ansatte? Vi kan bidra til å gjøre denne overgangen enklere ved å tilby konkrete verktøy som vil være effektive i videre jobbsøking. Siden vi også er rekrutterere, så har vi et stort og godt nettverk å spille på som også kan komme disse til gode.

Unike seminarer med begrenset antall deltagere med fokus på å knytte de gode kontaktene i en hektisk og tøff jobbhverdag.

Man blir en del av et frivillig nettverk etterpå der deltagerne fortsetter å treffes med jevne mellomrom! En leder er ofte ensom «på toppen» og kan ha stor nytte av et mindre nettverk sammen med andre ledere. Likedant kan en selger føle seg ganske ensom på sine kundereiser, og kan ha god nytte av å være en del av et mindre nettverk med selgere fra andre bransjer hvor erfaringer på godt og vondt deles, tips og råd og hvor man kjenner et godt samhold.

Seminaret inkluderer stort sett 2-retters lunsj, samt kaffe/te/frukt hele dagen.

Nye kurs lanseres fortløpende både på Facebook og på vår nettside.

Kriterier for å melde seg på: deltagere må beherske norsk skriftlig og muntlig. Alle deltagere signerer taushetserklæring.

Ønsker ditt firma å danne et nettverk på arbeidsplassen for å knytte dine ansatte tettere sammen? Trenger dere et bedre samhold? Det kan være en god investering å få dra i gang et nettverk som siden fortsetter å arrangere sosiale happenings sammen selve, og blir godt kjente og lettere åpner seg for hverandre. Spør oss om tilbud og framgangsmåte.

Føler du at du står fast, at du er i en jobb du ønsker deg bort ifra? Eller greier du rett og slett ikke helt å finne ut hvor «skoen trykker»? Ta kontakt med oss, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg å se situasjonen klarere. Hos oss kan du bestille karriereveiledning på timesbasis. Gi deg selv muligheten til å finne et godt ståsted for veien videre i din karriere.

Vi har ledere og mellomledere som er i jevn kontakt med oss per telefon da de kan trenge en nøytral sparringspartner. Det er her mulig å bestille månedlig kontakt per telefon, evt at vi setter opp møter hvor vi diskuterer aktuelle saker/problemstillinger over en kaffekopp. Ofte kan det være nok å ha noen annen å prate med utenfor eget jobbmiljø.