Jobb-events

Lyst på et jobb-event litt utenom det vanlige?

Engasjer Thor Ivar Forsland, og du får en humørfylt og engasjerende opplevelse for deg og dine ansatte!

Nettopp ferdig med innspillingen av sin rolle i suksesserien «Heimebane» sesong 2, står Thor Ivar nå klar til å besøke din bedrift, for å gi deg og dine en skikkelig vitamininnsprøyting, et løft i en ellers hektisk jobbhverdag!

Lær mer om tema som presentasjonsteknikk og kommunikasjon!

Som skuespiller, kursholder, foredragsholder og under coachutdanning ved «CoachTeam House of Leadership» kan han bidra mye forskjellig på forespørsel – Les videre!

Tjenester

Thor Ivar Forsland kan bidra med følgende på forespørsel:

1. Workshops: som går fra 4 timer til 2 dager, der innhold skreddersys sammen med arbeidsgiver etter den enkeltes behov.

Her bruker han sine erfaringer som skuespiller med rolleinnstudering, kreativitetsøvelser, fokusøvelser, ressursøvelser, samarbeidsøvelser, handlingsøvelser m.m.

Dette er øvelser og oppgaver som er morsomme og nyttige når du skal sette deg inn i kundens situasjon, holde et seminar, et salgsmøte, en presentasjon eller en «pitch».

2. Foredrag:

som varer i 45-60 minutter og hvor publikum involveres med diverse aktiviteter og øvelser tilpasset forsamlingens størrelse og sammensetning.

3. Konferansier: kan også leies inn som konferansier for mindre og større anledninger!

Ta kontakt med Karrierespesialisten for priser og mer info som kan passe det behov din bedrift måtte ha, enten det gjelder fagdag, nettverksbygging, salgssamling, saminar eller lignende!
Er dette noe for deg?