Om karrierespesialisten

Tittel

Karrierespesialisten AS består av et landsdekkende team av karriereveiledere med bakgrunn innen rekruttering, coaching og konsulentvirksomhet.

Vårt konsept retter seg både mot næringsliv og privatpersoner, og vi spesialiserer oss på ulike nettverk og seminarer hvor vi skaper engasjement, motivasjon, inspirasjon og når de mål vi setter for samlingene!
Er dette noe for deg?

Karriereveiledere

Våre karriereveiledere er som følger:

Trine Elise Rødal

Rådgiver / Daglig leder
Avdeling Midt-Norge

Tittel

Jobber som hodejeger/rekrutterer i Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et veldig engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet.

Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet.

Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen.

Velkommen til å ta en prat med Trine Elise angående karrierespørsmål Mail: trine@karrierespesialisten.no

Anita Normann

Rådgiver
Avdeling Østlandet

Tittel

Er bosatt på Kolbotn og jobber som karriereveileder hos Stamina Helse samt som hode/hjertejeger hos Venusogmars. Anita er pasjonert opptatt av å veilede deg med å finne dine mål, din retning i livet, så du får motivasjon og glede og våger deg ut av komfortsonen. Tilbakemeldinger fra deltakere er økt selvfølelse, mestringsevne og trygghetsfølelse. Er opptatt av at du blir den beste versjon av den du allerede er.

Hun er utdannet NLP Psykoterapeut fra København og Profesjonell CTI Coach samt Sertifiser Stress Coach. Har solid erfaring innen personlig/positiv utvikling samt organisering og ledelse. I over 20 år har Anita internasjonal arbeidserfaring innen reise og flybransjen, de siste 12 år som leder i en stor organisasjon. Anita er også Sertifisert Danseinspiratør i 7 rytmer og er opptatt av kroppens bevegelse og intelligens. Dessuten 8 års solid arbeidserfaring som karriereveileder hos både Din Utvikling og JobbLearn.

Ser frem til en samtale med deg på anita@karrierespesialisten.no

Hanne Ingvaldsen

Rådgiver
Avdeling Østlandet

Tittel

Er bosatt på Oppegård, utenfor Oslo, og jobber som hodejeger/rekrutterer i Sky rekruttering.

Hanne har et brennende engasjement for å gjøre en forskjell, hjelpe de som står utenfor, og sammen finne en løsning, slik at hverdagen føles mer meningsfull igjen.

Hun er utdannet cand mag i psykologi, med tilleggsfag på BI med markedsføring og karriereveiledning. Hanne er også utdannet hypnoterapeut fra København og PT fra Norges Idrettshøyskole.

I over 20 år har Hanne jobbet i ulike salgsroller i finansbransjen, hos Gjensidige, Santander/Elcon og Møller gruppen. Som karriereveileder har Hanne jobbet hos Sonans karriere og Reaktorskolen/Joblearn. Hanne er veldig glad i å holde hodet og kroppen i form, og har i snart 30 år jobbet som treningsinstruktør på fritiden.

Ser frem til en samtale med deg, på hanne@karrierespesialisten.no

Kontakt oss for en god samtale!