Om karrierespesialisten

Tittel

Karrierespesialisten AS består av et landsdekkende team av karriereveiledere med bakgrunn innen rekruttering, coaching og konsulentvirksomhet.

Vi spesialiserer oss på rekruttering over hele landet, til de fleste bransjer og på alle nivåer.

Vårt konsept retter seg også inn mot ulike nettverk, karriereveiledning og seminarer hvor vi skaper engasjement, motivasjon, inspirasjon og leverer gode resultater!
Er dette noe for deg?

Rådgivere

Trine Elise Rødal

Rådgiver / Daglig leder
Avdeling Midt-Norge

Tittel

Jobber som hodejeger/rekrutterer i Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et veldig engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet.

Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet.

Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen.

Velkommen til å ta en prat med Trine Elise når det gjelder rekruttering til landsdekkende stillinger på mail: trine@karrierespesialisten.no

Hanne Ingvaldsen

Rådgiver
Avdeling Østlandet

Tittel

Er bosatt på Oppegård, utenfor Oslo, og jobber som rekrutterer og karriereveileder for Karrierespesialisten AS.

Hanne har et brennende engasjement for å gjøre en forskjell, hjelpe de som står utenfor, og sammen finne en løsning, slik at hverdagen føles mer meningsfull igjen.

Hun er utdannet cand mag i psykologi, med tilleggsfag på BI med markedsføring og karriereveiledning. Hanne er også utdannet hypnoterapeut fra København og PT fra Norges Idrettshøyskole.

I over 20 år har Hanne jobbet i ulike salgsroller i finansbransjen, hos Gjensidige, Santander/Elcon og Møller gruppen. Som karriereveileder har Hanne jobbet hos Sonans karriere og Reaktorskolen/Joblearn. Hanne er veldig glad i å holde hodet og kroppen i form, og har i snart 30 år jobbet som treningsinstruktør på fritiden.

Ser frem til en samtale med deg, på hanne@karrierespesialisten.no

Tor Rune Bergsagel

Rådgiver
Avdeling Vestlandet

Tittel

MØT vår nye rekrutteringsrådgiver Tor Rune Bergsagel fra Hundvåg utenfor Stavanger!

Tor Rune har over 20 års erfaring som selvstendig næringsdrivende innen ventilasjon og klima, noe som har medført et enormt nettverk og solid erfaring innen salg, kundeoppfølging samt drift generelt.

Han er en målbevisst kar som vi gleder oss stort over å ha fått med oss på laget!

Karrierespesialisten rekrutterer til stillinger over hele landet, og finner gjerne den kandidaten ditt firma ønsker seg!

Ta gjerne kontakt med Tor Rune dersom ditt firma skal ansette! Tlf: +47 900 84 906

Bendik Sandnes Brandsøy

Rådgiver
Avdeling Vestlandet

Tittel

MØT vår nye rekrutteringsrådgiver Bendik Sandnes Brandsøy fra Florø!

Med fagskole innen tekniske fag, og flere års erfaring innen salg og kundebehandling, så kommer Bendik inn i Karriespesialisten med masse energi, og gleder seg til å levere gode resultater for våre kunder.

Karrierespesialisten headhunter til stillinger over hele landet, og bidrar gjerne også med søk etter «nålen i høystakken»💪🏼 Prøv oss!

Ta gjerne kontakt med Bendik dersom ditt firma skal øke bemanningen og ønsker en dedikert rekrutteringsrådgiver på laget:
bendik@karrierespesialisten.no

Kontakt oss for en god samtale!