Om karrierespesialisten

Tittel

Karrierespesialisten AS består av et landsdekkende team av karriereveiledere med bakgrunn innen rekruttering, coaching og konsulentvirksomhet.

Vi spesialiserer oss på rekruttering over hele landet, til de fleste bransjer og på alle nivåer.

Vårt konsept retter seg også inn mot ulike nettverk, karriereveiledning og seminarer hvor vi skaper engasjement, motivasjon, inspirasjon og leverer gode resultater!
Er dette noe for deg?

Rådgivere

Trine Elise Rødal

Rådgiver / Daglig leder
Avdeling Midt-Norge

Tittel

Jobber som hodejeger/rekrutterer i Karrierespesialisten, og startet Karrierespesialisten AS på bakgrunn av et veldig engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet.

Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet.

Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen.

Velkommen til å ta en prat med Trine Elise når det gjelder rekruttering til landsdekkende stillinger på mail: trine@karrierespesialisten.no

Hanne Ingvaldsen

Rådgiver
Avdeling Østlandet

Tittel

Er bosatt på Oppegård, utenfor Oslo, og jobber som rekrutterer og karriereveileder for Karrierespesialisten AS.

Hanne har et brennende engasjement for å gjøre en forskjell, hjelpe de som står utenfor, og sammen finne en løsning, slik at hverdagen føles mer meningsfull igjen.

Hun er utdannet cand mag i psykologi, med tilleggsfag på BI med markedsføring og karriereveiledning. Hanne er også utdannet hypnoterapeut fra København og PT fra Norges Idrettshøyskole.

I over 20 år har Hanne jobbet i ulike salgsroller i finansbransjen, hos Gjensidige, Santander/Elcon og Møller gruppen. Som karriereveileder har Hanne jobbet hos Sonans karriere og Reaktorskolen/Joblearn. Hanne er veldig glad i å holde hodet og kroppen i form, og har i snart 30 år jobbet som treningsinstruktør på fritiden.

Ser frem til en samtale med deg, på hanne@karrierespesialisten.no

Kontakt oss for en god samtale!